PİYASALAR

  • BIST 1009789.550.69%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. De Ligt'ten Merih Demiral'a büyük ayıp!
De Ligt'ten Merih Demiral'a büyük ayıp!

De Ligt'ten Merih Demiral'a büyük ayıp!

Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan takım arkadaşı Matthijs de Ligt, bu da yetmezmiş gibi Bonucci ile Roma maçında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

A+A-

Juventus'un Roma ile oynadığı karşılaşmada, Juve'yi 3. dakikada öne geçiren ve 16. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Merih Demiral'ın durumu belli oldu. 21 yaşındaki milli futbolcunun çekilen MR sonucunda sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.

EURO 2020'ye yetişmesi zor

Çekilen MR sonucunda Merih Demiral'ın sezonu kapattığı öğrenilirken, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'na yetişmesinin de zor olduğu ifade edildi.

"Avrupa Şampiyonası'nda görüşmek üzere"

Merih, dün sosyal medyadan sakatlığı sonrası ilk açıklamayı yaptı. Destek verenlere teşekkür eden milli stoper, EURO 2020'ye yetişeceğini belirterek, "Avrupa Şampiyonası'nda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

De Ligt'in paylaşımı tepki çekti

Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan takım arkadaşı Matthijs de Ligt, bu da yetmezmiş gibi Bonucci ile Roma maçında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Merih'in formayı almasından sonra Juventus'taki geleceği tartışılan De Ligt'in milli futbolcumuz için paylaşım yapmaması tepki çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.