PİYASALAR

  • BIST 1009642.251.24%
  • ALTIN2495.2090.45%
  • DOLAR32.5780.13%
  • EURO34.8180.16%
  • STERLİN40.6370%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki şehre havalimanı müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki şehre havalimanı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iki şehre havalimanı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'ta yaptığı konuşmasında Gümüşhane Bayburt havalimanının 2020'ye kadar biteceğini söyledi.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak ve partisinin 6'ncı olağan il kongresine katılmak için Bayburt'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt'ta yaptığı konuşmada, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; Hem değişim hem de yenilenmenin adımlarını atıyoruz. Kendimizi günün şartlarına ve geleceğin ihtiyaçlarına göre yenilemekten asla korkmayız. Hizmet için makamlar birer araçtır. Bunun amaç haline getirilmesine rıza göstermeyiz. Biz değişim dedikçe kadrolarımızı söylemlerimizi politikalarımızı yeniledikçe adeta birilerinin uykusu kaçıyor. Bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. Türkiye, cumhuriyet kazanımlarından asla geri adım atmayacak.

Ülkemiz muasır medeniyet yolculuğuna devam ediyor. 2019 yaklaştıkça Türkiye'ye çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. 15 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye üç kat büyüdü. Bizi devre dışı bırakmadan ülkemizi durduramayacaklarını bildikleri için bizi hedef tahtasına oturtuyorlar. Mesele şahıs, parti meselesi değildir, hedef Türkiye'dir. Türk milletidir. Önümüzdeki dönemin çok daha çetin sınamalarla geçeceğini tahmin etmek zor değil. Bağımsızlığımıza sahip çıkarken yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Artık IMF'in kapısında bekleyen bir Türkiye yok.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.