PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2420.431-0.56%
  • DOLAR32.5660.38%
  • EURO34.7420.34%
  • STERLİN40.2230.15%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çevre yolu açılış töreninde konuşuyor

A+A-

thumbs_b_c_5b039869283e9597a89d5815c9d8dd24.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

-Kolay değil 10 aylık hasretin ardından vefanın, dayanışmanın, milli iradenin şehri Gümüşhane’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 24 Haziran’daki seçimlerde yüzde 77 oy oranıyla şahsımı Cumhurbaşkanlığına layık gören kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

-Neymiş dövizmiş, neymiş kurmuş geçin o işleri.

-Türkiye 24 Haziran’da sıradan bir seçim yaşamadı, aynı zamanda yönetim sistemi de değişti.

-Anamuhalefet partisi tüm enerjisini nereye harcıyor? Koltuğa. Partililer de genel merkezin önüne getirmişler bir tane koltuk koymuşlar. Dertleri bu. Bak ayın 18'inde Genel Merkez'imizin kongresini yapacağız. Biz dünya demokrasisinde örneğiz örnek. Dünyada bunun benzeri yok. Birileri yaşadıkları onca hezimete rağmen koltuklarını korumak için her türlü siyasi cambazlığa başvurabilir. Birileri sandıklar kapanır kapanmaz makam, rant ve çıkar kavgasına tutuşabilir. Ama biz asla böyle bir hareket değiliz ve olamayız.

-100 günde 46 milyar ile 400 projeyi hayata geçireceğiz.

- Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya, her an ölecekmiş gibi uhraya çalışacağız.

-Turizm gelirimiz ilk 6 ayda bir önceki yıla göre yüzde 30’un üzerinde artış gösterdi.

-Sayın Putin ile görüşmem vardı ve maşallah bu sene Rusya'dan yoğun bir turist akını var. Öyle zannediyorum ki 6 milyon gibi bir turist herhalde Rusya'dan gelecek. Aramızdaki bu ilişkiler, bu irtibatlar bizleri daha güçlü hale getiriyor.

-Saldırılara rağmen büyümeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden alıkoymasına, hedeflerimizle aramıza girmesine izin vermeyeceğiz.

-Hiç kimsenin bizi hedeflerimizden alıkoymasına, hedeflerimizle aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Tutturmuşlar kur mur filan falan. Bırakın geçin bu işleri. Biz işimize bakalım daha iyi olacak. Hiç üzülmeyin gereği neyse o olur. Haklarımızdan taviz vermeyiz. Adaletse gereği neyse onu yaparız. Döviz kuru üzerinden gerçekleştirilen saldırılara rağmen inşallah 2. çeyrekte büyümeye devam edecek, 2018'i rekor bir oranla tamamlayacağız.

-İstikbalimiz için istiklal. Yastıkları altında dolarları, euroları olanlar varsa bunu bankalarda bozdursunlar, Türk Lirası’na çevirsinler. Ekonomik manipülasyonlar üzerinden bize diz çöktüreceklerini zannedenler bizi tanımıyorlar.

-Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez.

Ayrıntılar geliyor...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.