PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2245.7630.06%
  • DOLAR32.3330.07%
  • EURO35.146-0.16%
  • STERLİN41.115-0.11%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. CHP’li meclis üyesinden garip “Yıllık Faaliyet” eleştirisi
CHP’li meclis üyesinden garip “Yıllık Faaliyet” eleştirisi

CHP’li meclis üyesinden garip “Yıllık Faaliyet” eleştirisi

Esenler Belediye Meclisi’nde Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Faaliyet Raporu üzerinde CHP adına görüşlerini açıklayan CHP Esenler Meclis Üyesi Kemal Şahin herkesi şaşırtan bir konuşma yaptı.

A+A-

KÜLTÜR BÜTÇESİNİ NİYE ARTIRDINIZ?

 CHP Esenler Meclis Üyesi Kemal Şahin konuşmasında Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün faaliyetlerini eleştirirken, “Kültür Müdürlüğü bütçesini niye yüzde yüz artırdınız. Pandemi döneminde bu artış çok manidar ?” demesi mecliste gülüşmelere sebep oldu.

esenler-2.jpg

CHP’NİN KÜLTÜRE İHTİYACI YOK Kİ!

Meclis üyelerinin Yıllık Faaliyet Raporu ile ilgili konuşmalarının ardından kürsüye gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Kemal Şahin’in eleştirisine cevap verdi. Göreve geldiği günden bu yana “Esenler’i en çok kültür üreten ve tüketen ilçelerin başında yapacağız” iddiasında bulunan ve bunu da başaran Göksu, CHP Meclis Üyesi Kemal Şahin’in sorusuna cevap verirken, “Kemal bey haklı. Çünkü CHP’nin kültüre ihtiyacı yok ki. Onların kültür anlayışı farklı” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Esenler Belediyesi 2020 Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. CHP ve İyi Partili Meclis Üyeleri faaliyet raporuna hayır oyu verdiler.    

esenler-3-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.