PİYASALAR

  • BIST 1009776.480.56%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP ve İYİ Parti arasında yeni kriz: Kulağı çekilmeli
CHP ve İYİ Parti arasında yeni kriz: Kulağı çekilmeli

CHP ve İYİ Parti arasında yeni kriz: Kulağı çekilmeli

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, katıldığı canlı yayında İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na çok sert sözlerle yüklendi.

A+A-

Millet İttifakı'nın ortakları CHP ve İYİ Parti arasında ipler iyice gerildi. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından endişe duyduklarını söylemesi CHP'lilerin tepkisini çekmişti.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay TV100'de katıldığı programda Ağıralioğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Altay, "Kulağı çekilmeli" dedi.

Engin Altay: Kulağı çekilmeli

Engin Altay, Ağıralioğlu'nun "Erdoğan, karşısında Kılıçdaroğlu'nu istiyor. Acaba bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi?" sözleriyle ilgili "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" dedi.

Katıldığı bir programda gelen eleştirilere yanıt veren Ağıralioğlu, "Sadece kaybedebiliriz kaygısından dolayı bana söyledikleri lafların onda birini devlet millet düşmanlarına söyleyemediler. Söylesinler bakalım" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.