PİYASALAR

  • BIST 1009431.16-0.98%
  • ALTIN2499.0590.61%
  • DOLAR32.5980.14%
  • EURO34.8020.11%
  • STERLİN40.623-0.04%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Bayram dolayısıyla direksiyon başına geçen vatandaşlarımızdan bu sevinçli günlerimizi mateme çeviren kazaların yaşanmaması için trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmalarını ve hız yapmamalarını da özellikle istirham ediyorum." dedi.

A+A-

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan Ramazan Bayramı Mesajı yayınladı:

Bayramlar, millet olarak dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duygularının en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir.
Rahmet ve bereketin inkişaf ettiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Öncelikle şehit ailelerimiz başta olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin Bayramını kutluyor, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum.

Bu ülkede huzur istemeyenlerin tüm gayretlerine rağmen, bu güzel coğrafyada, bin yıldır var olan derin kültürel bağlarımız ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizleri kardeşçe ilelebet bir arada tutacaktır.

Hem Ramazan Bayramı’nın hem de Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi seçeceğimiz 24 Haziran seçimlerinin heyecanı içerisindeyiz. Eminim ki Milletimiz, 16 yıldır büyük fedakârlık ve özveriyle ülkemizin her bir tarafına sayısız hizmetler yapmış AK Parti’mize ve Cumhur İttifakı’na önceki seçimlerden de daha yüksek bir oy oranıyla destek vermeye devam edecektir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 24 Haziran’da kazanacağımız zafer, hem içerdeki hem de dışardaki hainlere vurulacak en ağır darbe olacaktır. İnşallah kazanacağımız bu zaferle de 24 Haziran’da iki bayramı birden yaşamış olacağız.

Bayram dolayısıyla direksiyon başına geçen vatandaşlarımızdan bu sevinçli günlerimizi mateme çeviren kazaların yaşanmaması için trafik kuralları konusunda daha duyarlı olmalarını ve hız yapmamalarını da özellikle istirham ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve hemşehrilerimizin bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve sağlık getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
 
                                                                                                  


Mehmet CEYLAN
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı
 

 

Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.