PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2310.5061.52%
  • DOLAR32.3360.26%
  • EURO35.093-0.01%
  • STERLİN40.842-0.01%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Cemal Kaşıkçı' soruşturmasına giren oteldeki cesede otopsi!
'Cemal Kaşıkçı' soruşturmasına giren oteldeki cesede otopsi!

'Cemal Kaşıkçı' soruşturmasına giren oteldeki cesede otopsi!

Otel odasında cesedi bulunan kişinin mide ameliyatı sonrası hayatını kaybeden bir Suudi vatandaşı olduğu belirlendi.

A+A-

Bakırköy'de 2 gün önce bir Suudi vatandaşının cenazesi bulundu. Polis ölen kişinin Cemal Kaşıkçı olabileceği gerekçesiyle soruşturma başlattı. Cenaze Adli Tıp Kurumu'na kaldırılarak otopsi yapıldı. Ancak hayatının kaybeden kişinin, mide ameliyatı sonrası hayatını kaybeden başka biri olduğu belirlendi.

2 Ekim günü Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir daha haber alınamayan Washington Post Yazarı Cemal Kaşıkçı ile ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturmayı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri birlikte yürütüyor. Kaşıkçı'nın cesedin bir otel odasında bulunduğu iddiası doğruyu yansıtmıyor. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre 5 Ekim günü Bakırköy'de bir otelde bir Suudi vatandaşının cenazesi bulundu.

Polis cesetle ilgili detaylı inceleme yaptı. Bu kişinin Kaşıkçı ile yakınlığı olup olmadığı araştırıldı. Suudi vatandaşının cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cenazeye otopsi yapıldı. Alınan kan ve doku örnekleri Kaşıkçı'nın örnekleriyle karşılaştırıldı. Ancak bu kişinin mide ameliyatı sonrası hayatını kaybeden başka biri olduğu anlaşıldı. 

Turan Kışlakçı ile ilgili görsel sonucu

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı: Cemal Kaşıkçı öldü

Turan Kışlakçı, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü iddia etti.Türk-Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı: “Öldürüldüğüne dair kesin bilgiye ulaşıldı. Yetkililer bize cenaze töreni için hazırlığınızı yapın dedi. Cemal Kaşıkçı DEAŞ taktikleriyle canice katledildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.