PİYASALAR

  • BIST 1009722.090.8%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cedi Osman'dan Elazığ'daki depreme destek! 'Bu gece atılan her 3'lük...'
Cedi Osman'dan Elazığ'daki depreme destek! 'Bu gece atılan her 3'lük...'

Cedi Osman'dan Elazığ'daki depreme destek! 'Bu gece atılan her 3'lük...'

NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli oyuncu Cedi Osman bu gece 04.00'te oynanacak Chicago Bulls karşılaşmasında oynanacak maçta atılacak her 3 sayılık basket için Elazığ'da meydana gelen depremin mağdurlarına 100 Amerikan doları tutarında bağış yapacağını açıkladı.

A+A-

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli oyuncumuz Cedi Osman'dan Elazığ'daki deprem mağdurlarına büyük bir destek geldi. 

Bu gece Cleveland Cavaliers formasıyla Chicago Bulls karşısına çıkacak olan Cedi Osman, karşılaşmada atılacak her 3 sayılık basket için depremin mağdurlarına 100 dolar bağışta bulunacağını açıkladı ve iki takıma yönelik de 'Atabildiğimiz kadar atalım' çağrısında bulundu.

Cedi Osman'ın paylaşımı şu şekilde;

"Bu akşam oynanacağımız Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls maçında atılacak her 3 sayılık basket için Elazığ'daki depremin mağdurlarına 100 Amerikan doları bağışta bulunacağım. Haydi, atabildiğimiz kadar atıyoruz!"

"BU KADAR NEFRET İYİ DEĞİL"

Cedi Osman, Chicago Bulls maçında atılacak her basket için deprem mağdurlarına 100 dolar bağışlayacağını açıklamasının ardından bunu şov amaçlı yaptığı yönünde gelen yorumlara milli yıldız bir açıklama daha yayınlayarak "Yazılanların bir kısmını üzülerek okudum. Ben her türlü yardımı hep gizli yapıyorum. Bu sefer amaç özellikle gizli olmaması. Belki iki takımdan birileri katılır, fazla bağış olur. Ülkemizdeki depreme dikkat çekmiş oluruz, fena mı olur? Bu kadar nefret iyi değil..." şeklinde tepki gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.