PİYASALAR

  • BIST 1009079.970%
  • ALTIN2324.290.76%
  • DOLAR32.3630.11%
  • EURO34.943-0.36%
  • STERLİN40.923-0.36%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Can Ataklı CHP içindeki çalkantıyı açıkladı
Can Ataklı CHP içindeki çalkantıyı açıkladı

Can Ataklı CHP içindeki çalkantıyı açıkladı

Can Ataklı 6 Muhalefet partisinin bir araya gelerek 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimi için henüz bir ortak aday açıklayamadığını ve CHP içinde büyük kavgalar yaşandığını söyledi.

A+A-

CHP içindeki çalkantı ve yıpranmayı Can Ataklı ifşa etti.

İşte Ataklı'nın "CHP içinde müthiş bir birbirini yeme var" diye anlattığı parti içindeki adaylık krizini anlattığı o sözleri;

"Kimse konuşmasın adayımız Kemal Kılıçdaroğlu." diyorlar. Bir kısmıda hala diyor ki "Mansur Yavaş" olmazsa kazanamayız. Bir kısmı diyor ki İmamoğlu olmazsa öldük bittik... Partiti bu hale düşürüyorlar. Zaten CHP yüzde 23-24 gibi.Bu partinin içinde de İmamoğlucular ayrı, Yavaşçılar ayrı, Kılıçdarolucular ayrı olursa partiyi bitirir bunlar. Kemal Kılıçdaroğlu'nun derhal tedbir alması lazım. bana göre aday olayacak.Yani o 6'lı masa Kılıçdaroğlu'nu ortak aday diye göstermez. Kılıçdaroğlu ancak 6'lı masa dağılıp herkes kendi adayını göstersin ikinci tura bakarız denildiğinde aday olur. Ama 2. turda ciddi bir şekilde erozyona uğrayabilir.

"Ortak adayı açıklayın"

Hiç komplekse kapılmadan açıklayın haydi. "Yıpranırmış" Neyi yıpranacak. O zaman yıpranmayacak aday bulun. Aday çıkar ortaya, istedikleri kadar yıpratsınlar. 

"Parti içinde birbirini yeme var"

Adaylara sahiplenme parti içinde ciddi kavgalara neden oluyor. Küslüklere neden olabilir. CHP bunu çok yaşadı geçmişte. CHP içinde müthiş bir birbirini yeme var. Bunu önüne geçilmesi lazım. Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nun yaptıklarını söylediklerini düşmanlık derecesinde eleştirmeye çalışanlar var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.