PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2308.111.41%
  • DOLAR32.3230.22%
  • EURO35.029-0.08%
  • STERLİN40.7990.04%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çalıntı otobüsle kız kaçırmaya giderken yakalandı
Çalıntı otobüsle kız kaçırmaya giderken yakalandı

Çalıntı otobüsle kız kaçırmaya giderken yakalandı

İstanbul'da bir otobüs firmasında muavinlik yapan 17 yaşındaki genç, 3 gün önce yolculuk sırasında tanıştığı kızı kaçırmak için çaldığı otobüsle İzmir'e giderken Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda yakalandı.

A+A-

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki akaryakıt istasyonuna gelen 34 BAD 058 plakalı otobüsün içinde yolcu olmadığını ve aracın yaşı küçük biri tarafından kullanıldığını gören istasyon çalışanları, şüphelenerek durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine giden Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, otobüsün İstanbul'dan çalıntı olduğunu belirledi. Otobüsü kullanan 17 yaşındaki M.G. gözaltına alındı.

Bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan M.G'nin, jandarmadaki ifadesinde, 3 gün önce çalıştığı otobüste İzmir'de yaşayan bir kızla tanıştığını, onu kaçırmak için Tuzla'da park halindeki otobüsü düz kontak yaparak çaldığını söylediği öğrenildi.

M.G, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Otobüs ise sahibine teslim edildi.

 

 

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.