PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2414.795-0.78%
  • DOLAR32.5930.33%
  • EURO34.7660.29%
  • STERLİN40.2720.16%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çakırcı'dan Kaftancıoğlu'na sert tepki: "Algınızda Siyasetinizde Batsın"
Çakırcı'dan Kaftancıoğlu'na sert tepki: "Algınızda Siyasetinizde Batsın"

Çakırcı'dan Kaftancıoğlu'na sert tepki: "Algınızda Siyasetinizde Batsın"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2 Eylül 2015 tarihinde Suriye’deki iç savaştan kaçarak Avrupa’ya geçmez isterken hayatını kaybeden ve cenazesi Bodrum’da sahile vuran Aylan Kürdi’nin fotoğrafını paylaşarak “128 Milyar Dolar nerede” diye çirkin bir paylaşım yaptı. Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı sosyal medya hesabından tepki göstererek "Algınızda siyasetinizde batsın" dedi.

A+A-

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından çok çirkin bir paylaşıma imza attı. Hükümet yetkililerinin açıklamaları ve kendi milletvekilleri İlhan Kesici'nin, Merkez Bankası'nın rezervi kaybolmaz şeklindeki açıklamasına rağmen propagandasını sürdürdü. Propagandasını sürdürürken, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya gitmek isterken bindikleri tekne batan ve 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kürdi bebeği de alet etti.

"Algınızda Siyasetinizde Batsın"

 Kaftancıoğlu'nun çirkin paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüdü. Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı da Canan Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımına tepki gösterdi. Çakırcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Velev ki tüm iddialarınız gerçek olsun. Bir bebeğin cansız bedeni üzerinden algı oluşturmak, siyaset değil alçaklıktır. Algınızda siyasetinizde batsın" dedi.

KAYNAK: yenikapihaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.