PİYASALAR

  • BIST 1009722.090.8%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Büro Memur-Sen'den İş ve Meslek Danışmanları İçin Atama Talebi
Büro Memur-Sen'den İş ve Meslek Danışmanları İçin Atama Talebi

Büro Memur-Sen'den İş ve Meslek Danışmanları İçin Atama Talebi

Büro Memur-Sen Genel Merkezi tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne, kurum içinden İş ve Meslek Danışmanlığı’na atanması konusunda talebimizin yerine getirilmesi için yazı gönderildi.

A+A-

Talebin iletildiği yazıda İŞKUR personelinin önemine dikkat çekilerek, “Dünya çapında gerçekleşen Covid-19 salgın süreciyle birlikte iş hayatının devamlılığının sağlanması noktasında Kısa Çalışma Ödeneği ve ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara gelir desteği sağlanması hususunda Nakdi Ücret Desteği ödemeleriyle milyonlarca vatandaşımızın hizmetinde bulunan Türkiye İş Kurumunun önemi bir kez daha anlaşılmıştır.” denildi.

İş ve Meslek Danışmanlarının Atanma ile Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin “Kurum içinden iş ve meslek danışmanlığına atanma” başlıklı 11’inci maddesi gereği İMD’lilerin atanması talebinin iletildiği yazıda, en son İş ve Meslek Danışmanları atamalarının 3 yıl önce yapıldığı ifade edildi.

İş ve Meslek Danışmanlığı sertifikalarının 5 yıl süresi olduğu, bu sebeple sertifika sahiplerinin zaman aşımıyla karşı karşıya kalmamak için atamaların bir an önce yapılması gerektiği vurgulandı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne gönderdiğimiz talep yazısı;

iskur-003.jpgiskurr-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.