PİYASALAR

  • BIST 1009055.342.82%
  • ALTIN2295.6710.87%
  • DOLAR32.3230.22%
  • EURO35.1340.08%
  • STERLİN41.0830.61%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Burak Yılmaz gidecek mi? Başkan açıkladı
Burak Yılmaz gidecek mi? Başkan açıkladı

Burak Yılmaz gidecek mi? Başkan açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz hakkında merak edilenlere cevap verdi.

A+A-

Trabzonspor'un golcü ismi Burak Yılmaz'a hiçbir teklifin gelmediğine değinen ve maliyetli futbolcularla görüşmelerin lig sonunda olacağına belirten Ağaoğlu, "Burak'ın gitmek gibi bir talebi olmadı. Net, resmi bir teklif de yok. Burak, Trabzonspor Kulübü'nün sözleşmesi futbolcusu. 4 gün önce Almanya'ya Berlin'e ameliyat olmak üzere yönetim kurulu ve kulüp doktorundan izin alarak gitti. Herhangi bir teklif ve kendisinin de bu doğrultuda bir talebi kesinlikle yok. Bunların hepsini biz yönetime geldiğimiz zaman konuşmuştuk şu an öyle bir gündemimiz yok. Önce ligi tamamlayacağız. Sonrasında gelir gider dengesini nasıl sağlayacağımız konusunda toplantı yaptıktan sonra bu futbolcularla görüşme olabilir" dedi.

OKAY İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ile yeniden kontrat yapmak için görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Ağaoğlu, "Okay ile görüşmemiz var. Herhangi bir sonuç yok ama görüşmelerimiz devam ediyor" ifadelerini kullandı.

TEKNİK DİREKTÖR SEÇİMİ LİG SONUNDA

Trabzonspor'un ekonomik sorunlarına öncelik verdiklerine vurgu yapan Ağaoğlu, "Üç hafta önce göreve geldiğimizde futbolcularla yaptığımız ilk toplantıda ve takip eden haftalarda da yapmış olduğumuz toplantılarda da şunu söyledik; biz kulübün ekonomik problemlerine odaklanmış durumdayız. Ne teknik kadro ile ilgili ne de profesyonel kadro ile ilgili hiçbir gündemimiz ve tasarrufumuz söz konusu değil. Bunlar lig bittikten sonra görüşülecek konular" dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ LİG BİTİNCE

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, herhangi bir futbolcuya resmi transfer teklifinde bulunmadıklarını belirtirken, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise "Lig bitince şimdiki çalışmaların sonucunu ona göre karara bağlayacaklar. Şimdi çalışmalar devam ediyor. Trabzonspor büyük bir kulüp" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.