PİYASALAR

  • BIST 1009050.242.77%
  • ALTIN2297.7730.96%
  • DOLAR32.3260.23%
  • EURO35.068-0.11%
  • STERLİN40.9690.32%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Bugün hava nasıl olacak? 4 Nisan hava durumu
Bugün hava nasıl olacak? 4 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? 4 Nisan hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Doğu Akdeniz'in doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Doğu Akdeniz'in doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Batman, Siirt, Mardin ve Şırnak çevreleri ile Diyarbakır'ın doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 50-70 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının artacağı ve mevsim normalleri civarına seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden, zamanla güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bu akşam saatlerinde Batman, Siirt, Mardin ve Şırnak çevreleri ile Diyarbakır'ın doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 50-70 km/sa) olarak eseceği edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi)sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 4°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İSTANBUL 6°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra Avrupa yakası ile öğle saatlerinde il geneli sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 3°C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

KOCAELİ 5°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli( 50-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR 3°C, 16°C

Çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı

DENİZLİ 9°C, 23°C

Çok bulutlu, bu gece saatlerinde sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 21°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MANİSA 10°C, 21°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinin, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra Isparta çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 8°C, 23°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuzey kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 13°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu

HATAY 8°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

MERSİN 12°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın batı kesimlerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 1°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra batı kesimleri hafif sağanak yağışlı

ÇANKIRI 1°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

ESKİŞEHİR 2°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren hafif sağanak yağışlı

YOZGAT -2°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU -1°C, 13°C

Parçalı ve çok çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı

DÜZCE 3°C, 17°C

Parçalı ve çok çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı

KASTAMONU 0°C, 17°C

Parçalı ve çok çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu

ZONGULDAK 5°C, 15°C

Parçalı ve çok çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA 5°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

SAMSUN 8°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

TOKAT 6°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

TRABZON 9°C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, doğusunun yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

ERZURUM 1°C, 9°C

Parçalı çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

KARS 1°C, 9°C

Parçalı çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden sonra hafif yağmurlu

MALATYA 3°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

VAN 3°C, 10°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır'ın doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DİYARBAKIR 6°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor

GAZİANTEP 5°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

SİİRT 6°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor

ŞANLIURFA 5°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

DENİZLERDE HAVA

Yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege’nin kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren Güney Ege’nin güneyi ile Batı Akdeniz’in batısında fırtına bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in batısı sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan batısı güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde batısı ile öğle saatlerinde geneli doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinde 6 (50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinden sonra kuzeyi 6 ila 8 (50-75 km/sa); Güney Ege’de doğu ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60 km/sa), güneyi 6 ila 8 (50-75 km/sa) yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren 2,0 ila 3,0 m, yer yer 4,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde İskenderun Körfezi ile gece saatlerinde Batı Akdeniz’in batısı sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinden itibaren 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde batısı ile öğle saatlerinden sonra geneli 6 ila 8 (50-75 km/sa); Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneybatıdan gece saatlerinde doğusu güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 2,0 ila 3,0 m, yer yer 4,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu; Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.