PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz'
'Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz'

'Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz'

A+A-

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, CHP'nin düzenlediği 'Fındık İçin Yürüyoruz' etkinliğine ilişkin 'Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü... Evet onu da çözecek olan biziz. Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz' dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Ordu'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Ordu'da yapılacak 121 milyon liralık 20 tesisin temel atma törenine katıldı.

Eroğlu, Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Ordu'ya her zaman elleri dolu geldiklerini belirterek, yatırımların hayırlı olmasını diledi.

"Şimdi bu paralar nereden geliyor?" sorusunu yönelten Eroğlu, "Sanıyor musunuz ki bize havadan döviz, altın yağıyor? Yok öyle bir şey. Biz sadece milletten aldığımızı onlara hizmet olarak sunuyoruz." diye konuştu.

"Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü..."

Hortumları kestiklerine işaret eden Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Birinci hortum faiz lobisinin hortumuydu. Eski bütçe kayıtlarına bakın, hükümetimizden, 2003 yılından önce sizlerin alın teriyle toplanan vergilerin yüzde 86'sı faiz lobisi tarafından hortumlanıyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız o hortumu baltasıyla kesiverdi. Bir tane de biliyorsunuz burada fındık için yürüyenler var. Adalet yürüyüşünde netice alamadı, şimdi fındık yürüyüşü... Evet onu da çözecek olan biziz. Bir problem varsa meseleyi çözecek olan biziz. Keşke bu işe el atmasaydı. Nereye el atmışsa batırıyor. SSK'ya el attı batırdı. Şimdi CHP'ye el attı onu da batırdı. Şimdi fındık meselesine el atmaz diye düşünüyorum."

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.