PİYASALAR

  • BIST 1009093.30.15%
  • ALTIN2324.2690.76%
  • DOLAR32.350.13%
  • EURO34.966-0.15%
  • STERLİN40.88-0.34%
  1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Bilim Kurulu Bugün Toplanıyor
Bilim Kurulu Bugün Toplanıyor

Bilim Kurulu Bugün Toplanıyor

Bugün gerçekleştirilecek olan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı için geri sayım sürerken, toplantının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bazı önemli açıklamalar yapacak.

A+A-

Her hafta düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı, bugün de gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın toplantı sonrasında kameraların karşısına geçerek bazı  önemli açıklamalar yapması beklenirken, haftalık vaka sayısı ve il bazında vakalar konusunda detaylı paylaşımlar yapacağı düşünülüyor. Sağlık Bakanı Koca, bir önceki açıklamasında da bazı kritik detaylara değinirken, yeni bir karar olarak haftalık bir şekilde il bazında vaka sayılarını kamuoyu ile paylaşacaklarını açıklamıştı.

Saat 17’de Toplantı Başlıyor

Fahrettin Koca’nın başkanlık yapacağı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’da bir araya gelecek. Toplantının ardından kameraların karşısına geçmesi beklenen Koca, Bilkent Yerleşkesi’nde düzenlenecek toplantının ardından kameraların karşısına geçecek. 16 Şubat tarihli son toplantıda, vaka sayılarında ülke genelinde 7-8 bin bandında bir sıkışma olduğu açıklanmıştı. Vaka sayılarına göre yerinde karar dönemine geçildiği belirtilirken, artık tedbirlerin il bazında vaka sayılarına göre uygulanacağı mesajı verilmişti.

7 Günün Vaka Sayısı İlan Edilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 hafta önce düzenlenen toplantının ardından 8-14 Şubat 2021 tarihleri arasında il bazında koronavirüs vaka tablosunu paylaşarak, yeni bir döneme girdiklerini söylemişti. Koca, son basın toplantısında da illerdeki vaka sayılarını paylaşacaklarını vurgulayarak, bundan sonra her hafta başında haftalık vaka sayısını açıklayacaklarını belirtmişti.”

 

Kaynak: My Memur

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.