PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2308.1611.42%
  • DOLAR32.3280.24%
  • EURO35.093-0.05%
  • STERLİN40.8570.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku!
Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku!

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku!

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek zirveye gözdağı verdi. Mücadelenin ikinci yarısında sakatlanan Caner Erkin maçı tamamlayamadı! Milli futbolcunun sağ diz iç yan bağında ikinci derecede yırtık tespit edildi ve NTV Spor'un haberine göre Caner Erkin sezonu kapattı!

A+A-

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yaşanırken şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş, evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Ligde gelecek hafta Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'ta sakatlanan Caner Erkin maçı tamamlayamadı ve yerini Gökhan Gönül'e bıraktı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre Caner Erkin'in sağ diz iç yan bağında yırtık tespit edildi.  NTV Spor'un haberine göre milli futbolcu sezonun kalanında forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Evkur Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan oyuncumuz Caner Erkin'in yapılan ortopedik muayenesi ve Acıbadem Fulya Hastanesinde çekilen MR'ı sonucu sağ diz iç yan bağ (Grade 2) yırtığı tespit edildi. Caner Erkin, özel dizlik ile tedavi edilecektir." denildi.

GÜNEŞ'Lİ GÜNLER VURGUSU!

Caner Erkin, sakatlığı sonrasında Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Kişisel hesabından güldüğü bir fotoğrafı paylaşan milli futbolcu, "Yine güleriz, yine geçer... Bu da gelir bu da geçer. Güneşli günler yakındır, bizi bekler." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.