PİYASALAR

  • BIST 1008718.110%
  • ALTIN2245.7630.06%
  • DOLAR32.3330.07%
  • EURO35.146-0.16%
  • STERLİN41.115-0.11%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Benficalı yıldız için Mitroglou devreye girdi
Benficalı yıldız için Mitroglou devreye girdi

Benficalı yıldız için Mitroglou devreye girdi

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray orta saha için Andreas Samaris'in peşine düştü. Transferde Mitroglou'nun da rol aldığı söyleniyor.

A+A-

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan ve dünyanın birçok bölgesinde girişimlerde bulunan Galatasaray'ın gündemine bir Yunan isim daha geldi. Devre arasında Marsilya'dan Kostas Mitroglou'nu alan sarı-kırmızılıların bu kez de Benfica'dan Andreas Samaris'in peşine düştüğü iddia edildi.

Yunan basınında yer alan habere göre, Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Andreas Samaris, Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Kostas Mitroglou da oyuncu için resmen devreye girerken, sarı-kırmızılıları anlattığı ve transferde etkin rol oynadığı bildirildi.

5 YILDIR BENFICA'DA OYNUYOR

Bruno Lage'nin gelişiyle takımda yeniden etkin rol almaya başlayan Samaris ile Benfica'nın da devam etmek istediği ancak henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı yazıldı

Benfica'ya 2014'te Olimpiakos'tan 10 milyon euroya gelen Samaris, forma giydiği 152 karşılaşmada 5 gol atıp 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.