PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan Erdoğan MHP lideri Bahçeli ile bugün görüşecek!
Başkan Erdoğan MHP lideri Bahçeli ile bugün görüşecek!

Başkan Erdoğan MHP lideri Bahçeli ile bugün görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlerde ittifakı görüşmek için bugün saat 16:00'da bir araya gelecek.

A+A-

Cumhur İttifakı, yerel seçimlerde nasıl uygulanacak? Bu sorunun cevabı için heyetler arası görüşmeler liderler düzeyine taşınıyor.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP lideri Bahçeli ile ilgili görsel sonucu

Yerel seçimlerde ittifak için iki partinin heyetleri temasta idi. AK Parti adına Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP adına ise Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Sadir Durmaz masada idi. O görüşmelerde Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde prensipte devam etmesi kararı alındı.

İttifakın nasıl şekilleneceğine dair ise gözler liderlerin buluşmasında idi. Ve tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün görüşecek.

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde yerel seçimlerde ittifak konusunun yanı sıra MHP'nin af önerisi ile başta terörle mücadele olmak üzere iç ve dış gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.