PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bankalardan Kamu Personeli ve Memurlara Özel Kampanya
Bankalardan Kamu Personeli ve Memurlara Özel Kampanya

Bankalardan Kamu Personeli ve Memurlara Özel Kampanya

Kamu personeli olan kişilere yönelik olarak bankalar yeni ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kampanyaları başlattı.

A+A-

Yükselen faiz oranları sonrası vatandaşın kredi talebinde büyük daralma olurken bankalar çareyi yeni kredi kampanyaları düzenlemekte buldu. Peş peşe açıklanan kampanyalar kapsamında özellikle de kamu çalışanlarına ve memurlara özel kredi kampanyaları dikkat çekti.

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank yanı sıra çok sayıda özel banka da memurlara özel ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi desteği vermeye başladı. Özellikle de maaş müşterisi olan memurlara yönelik bankalar hem daha düşük kredi faiz oranı hem de daha yüksek kredi limiti tanımlıyorlar.

Yayımlanan son emlak haberleri ile ev satış rakamlarında yaşanan düşüş, konut fiyatlarına da indirim olarak yansırken konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere de uygun koşullar sunuluyor. Daha kısa vadeli olması ve daha fazla talep görmesi ile ihtiyaç kredisi paketlerinde de faiz indirimi yanı sıra yüksek limit ve 3 ay ödemesiz dönemli kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi veren bankaların kredi kampanyaları ve faiz oranlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

 

Kaynak: Memur Postası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.