PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balotelli müjdesi geldi! İşte Resmi açıklama..
Balotelli müjdesi geldi! İşte Resmi açıklama..

Balotelli müjdesi geldi! İşte Resmi açıklama..

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan ve kulübü Nice ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mario Balotelli'nin geleceğiyle ilgili resmi açıklama geldi.

A+A-

Kariyerini Ligue 1 ekiplerinden Nice'te sürdüren ve kulübüyle anlaşmazlıklar yaşayan Mario Balotelli'nin geleceği şekilleniyor. İtalyan basınına göre Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan İtalyan santrforla ilgili resmi açıklamayı Nice Başkanı Jean-Luc Rivere yaptı.

Fransa basınından RMC'ye konuşan Rivere, "Balotelli bildiğim kadarıyla şu anda bazı kulüplerle görüşüyor. Rakibimiz Marsilya'ya gitme ihtimali de bizi endişelendirmiyor. Buradan Balotelli'ye teşekkür ediyorum. Son 6 ay hariç, bize yaşattığı iki fantastik yıl için minnettarım" ifadelerini kullandı.

"ANLAŞIRSA SERBEST BIRAKIRIZ"

İtalyan santrfora kolaylık sağlayıp sağlamayacakları sorusunu yanıtlayan Rivere, "Balotelli eğer bir şeyler bulur, bir kulüple anlaşırsa onu serbest bırakırız. Bu da oyuncuya saygı duymaktır" dedi.

Nice formasıyla Ligue 1'de bu sezon 10 maça çıkan Balotelli, hiç gol atamadı. Teknik direktör Patrick Viera ile problemler yaşayan İtalyan santrfor, bir süredir antrenmanlarda yer almıyordu. (HaberTürk)

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.