PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bakan Soylu'dan şampiyonluk kutlamaları ile ilgili açıklama
Bakan Soylu'dan şampiyonluk kutlamaları ile ilgili açıklama

Bakan Soylu'dan şampiyonluk kutlamaları ile ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şampiyonluk kutlamalarıyla ilgili "Süper Lig şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda tedbir alınması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı''nda uygulanacak tedbirlerle ilgili açıklama yaptı.

Soylu'nun konuşmasından satırbaşları:

Vatandaşımız büyük bir fedarkarlık göstermektedir. Bayramın çekirdek aile olarak kutlanmasını rica ediyoruz. 17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız.

645 bin 834 kişiye yol izin belgesi verildi.Tam kapanma süresince 10 milyon 544 bin kişiye çalışma muafiyet belgesi verildi. Şehirlerarası yollarda, bin 167 kontrol noktasında 16 bin 669 personel görev alıyor.

Bu bayram da 'non stop' çalışmaya devam edeceğiz. Bayramda biz çalışacağız, vatandaşımız da huzur ve güven içinde olacak. 16 Mayısla 23 Mayıs arasında geçerli olacak trafikle ilgili bir genelde yayınladık. Trafik ekiplerimizin görünür olmasını ve iletişim, denetim, bilgilendirme konusunda adım atmalarını rica ettik. 

Özellikle otobüslerde corona virüs tedbirlerinin sıkı bir şekilde denetleneceğini ve kısıtlamanın bittiği günden itibaren havadan tedbirlerin sıkılaşacağını, salgın döneminde motosiklet ve yaya trafiğinin denetimine ağırlık verileceğini bir vesileyle arkadaşlarımıza ilettik. 

Yarından itibaren valiliklerimiz, kaymakamlıklarımız Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla tüm şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edecekler.

KAYNAK: NTV

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.