PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2308.1861.42%
  • DOLAR32.3310.25%
  • EURO35.1120.05%
  • STERLİN40.9820.37%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli "Af konusu gündemimizde yasa teklifi sunacağız"
Bahçeli "Af konusu gündemimizde yasa teklifi sunacağız"

Bahçeli "Af konusu gündemimizde yasa teklifi sunacağız"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada, "24 Haziran'da Türkiye, Türk milleti kazanmıştır. Üzerinde karalama yapılan demokrasimiz kazanmıştır. Milli ve yerli duruş kazanmıştır."

A+A-

Bahçeli şunları söyledi:

"Milletimizin bize verdiği denge ve denetleme görevini layıkıyla yapmak için her arkadaşımız olağanüstü bir özveriyle yasama faaliyetlerine aktif şekilde katılmak maksadıyla son hazırlıklarını tamamlamışlardır. MHP, üstlendiği millet görevini eksiksiz ifa ve ifade edecektir. MHP, devletin yeniden yapılanma sürecinde elbette siyaseten, tarihen ve ahlaken taşıdığı sorumluluğun gereğini harfiyen yapacaktır."

"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir"
"Hafızası silinmiş olanları uyarmak isterim ki pişman olacak söz söylemeyiz." diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hamdolsun, söylediklerimizden de pişman olmayız. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Apolet tartışmasını 'Fazla uzattım' diyen zavallılar için, HDP'ye 'Kürt siyasi hareketi' diyerek Kürt kökenli kardeşlerimizi töhmet altında bırakan ve PKK'ya umut aşılayan fikir ve ülkü yoksunları adına pişmanlık olabilir ama bizde pişmanlık asla yoktur." şeklinde konuştu.

Bahçeli "Piyasalardaki oynaklık ve oyunlarla Türkiye'den taviz koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi.

"Kararların seri ve süratli alınacağı bir döneme girilmiştir"
MHP Genel Başkanı Bahçeli "Kararların seri ve süratli alınacağı bir döneme girilmiştir. Bunu hazmedemeyen odaklar ekonomide yeni bir dalgalanma, döviz ve faizde şeytanlıklar peşindedir ancak başaramayacaklar, Türk milletini pes ettiremeyeceklerdir." ifadelerini kullandı.

"Biz lafa değil icraata bakarız"
MHP Genel Başkanı Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye, hem FETÖ belasını hem de PKK tehdidini tamamen bitirerek gündeminden çıkarmalı, geleceğimiz emniyete alınmalıdır. ABD ile ilişkilerin normalleşmesi arzulanan derecede sağlanacaksa, NATO gerçekten de Türkiye'nin terörle mücadelesine samimi destek veriyorsa, ABD ve Avrupa'da ne kadar hain FETÖ'cü varsa Türkiye'ye iadeleri yapılmalıdır. Biz lafa değil icraata bakarız."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.