PİYASALAR

  • BIST 1009090.360.11%
  • ALTIN2325.0190.79%
  • DOLAR32.370.12%
  • EURO34.968-0.2%
  • STERLİN40.913-0.35%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Atletico Madrid-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saati kaç?
Atletico Madrid-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saati kaç?

Atletico Madrid-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saati kaç?

Real Madrid-Atletico Madrid maçı ile UEFA Süper Kupası sahibini bulacak. Avrupa'nın bir ve iki numaralı kupasının kazananlarının karşı karşıya geleceği bu karşılaşma tüm futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Real Madrid favori gösterilse de, Atletico Madrid rakibinden Şampiyonlar Ligi finalinin rövanşını almak istiyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, "Real Madrid-Atletico Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" sorusuna cevap

A+A-

Real Madrid-Atletico Madrid maçı ile büyük heyecan yaşanacak. Geçen sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi'nin kazananı Atletico Madrid, UEFA Süper Kupası için karşı karşıya gelecek. 15 Ağustos Çarşamba akşamı TSİ 22.00'de Estonya'nın başkenti Tallinn'de A Le Coq Arena'da oynanacak maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Real Madrid-Atletico Madrid müsabakası CBC Sport Azerbaycan kanalından canlı izlenebilecek.

Real Madrid'te son durum

Zinedine Zidane ile yollarını ayıran ve yeni sezona Julen Lopetegui yönetiminde hazırlanan Real Madrid dört hazırlık maçına çıkarken, bu maçlarda 3 galibiyet, 1 yenilgi aldı. İlk hazırlık maçında Manchester United'a 2-1 yenilen Eflatun-Beyazlılar, ardından Juventus'u 3-1, Roma'yı 2-1, Milan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Sezon öncesinde Real Madrid'in en büyük kaybı şüphesiz Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılarak Juventus'a transferi oldu. Takımın itici gücü olan Ronaldo'nun yokluğunda nasıl bir sezon geçireceği merak ediliyor. Real Madrid'te Ronaldo'nun dışında şu isimlerle yollar ayrıldı:

Omar Mascarell (Schalke 04), Lucas Torro (Eintracht Frankfurt), Philipp Lienhart (Freiburg), Mateo Kovacic (Chelsea-Kiralık), Achraf Hakimi (Borussia Dortmund-Kiralık), Theo Hernandez (Real Sociedad-Kiralık)

Real Madrid'in bu yaz döneminde en dikkat çeken transferi Chelsea'nin kalecisi Thibaut Courtois olurken, Flamengo'dan Vinicius Junior, Real Sociedad'tan Alvaro Odriozola, Zorya Luhansk'tan Andriy Lunin takıma katılan diğer isimler oldu.

Atletico Madrid'te son durum

Diego Simeone ile yoluna devam eden Atletico Madrid, hazırlık döneminde 5 hazırlık maçı yaparken, bu maçlarda 1 galibiyet, 2 yenilgi, 2 beraberlik aldı. İlk hazırlık maçında Arsenal'le 1-1 berabere kalan takım, Paris Saint-Germain'e 3-2 yenildi. Ardından Stuttgart ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid, Cagliari'yi ise 1-0 yendi. Simeone'nin öğrencileri son hazırlık maçında Inter'e 1-0 yenildi.

Atletico Madrid transferde genç isimlere ağırlık verdi. Thomas Lemar (Monaco), Rodri (Villareal), Nikola Kalinic (Milan), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Jonny Castro (Celta Vigo), Antonio Adan (Real Betis), Gelson Martins (Sporting Lizbon) takıma katılan isimler oldu.

Diğer yandan Kevin Gameiro (Valencia), Diogo Jota (Wolverhampton Wanderers), Pierre Kunde (Mainz 05), Sime Vrsaljko (Inter-Kiralık), Emiliano Velazquez (Rayo Vallecano), Gabi (Al Sadd), Fernando Torres (Sagan Tosu), Bernard Mensah (Kayserispor-Kiralık), Axel Werner (SD Huesca-Kiralık), Andre Moreira (Aston Villa-Kiralık), Jonny Castro (Wolverhampton Wanderers-Kiralık), Luciano Vietto (Fulham-Kiralık) takımdan ayrıldı.

 

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.