PİYASALAR

  • BIST 1009105.260.28%
  • ALTIN2323.9890.75%
  • DOLAR32.3610.12%
  • EURO34.969-0.16%
  • STERLİN40.895-0.32%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arda Turan ifade verdi
Arda Turan ifade verdi

Arda Turan ifade verdi

Polis tutanağını inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi. Arda Turan şu dakikalarda emniyette ifade verdi.

A+A-

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, geçtiğimiz günlerde Emirgan'da bir eğlence merkezinde ünlü sanatçı Berkay ile yaşadığı olay nedeniyle Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. 

Yaklaşık 3 saat süren ifadesinin ardından emniyetten ayrılan Arda Turan, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Ünlü futbolcu Arda Turan ile sanatçı Berkay arasında yaşanan olaya ilişkin, sanatçı Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer basın açıklaması yaptı.

“Olayın neresinden bakarsanız çok çirkin ve izahı dahi mümkün değildir”

Avukat Mermer, “Ağır bir ameliyat geçirdi, burada Arda Turan'ın yapmış olduğu, olayın neresinden bakarsanız bakın, çok çirkin ve izahı dahi mümkün değildir. Az önce de söylediğim gibi olay adli mercilere intikal etmiştir. Hem bu aşamada, hem de dava aşamasında olayın takipçisi olacağız. Bu yasal süreç içerisinde belki başka davalarda açmayı düşünüyoruz” dedi.

“Yere bir el ateş ediyor”

Yaşanan olayı anlatan avukat Mermer, “Bu hastaneye değil, burada bir bilgi kirliliği var. İlk müdahale olan hastaneye gidince, arkasından Arda Turan ve arkadaşları geliyor ve silah olayı orada gerçekleşiyor. Yere bir el ateş edilmiş. Bu durum emniyetteki kayıtlarda var ve tespit edilmiş. Müvekkilimin beyanına göre, apar topar yardımcılarıyla birlikte hastaneye gidiyor, arkasından Arda Turan'da yanında 6-7 kişi olduğunu tahmin ettiğimiz kişilerle hastaneye geliyor ve baş başa konuşmak istediğini söylüyor. Müvekkilimde tamam diyerek acile yakın bir odaya geçerek orada konuşuyorlar. Konuşmada, ‘Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum, bilsem yapmazdım, çek vur beni bilsem yapmazdım' mahiyetinde bir şey söylüyor. Bunun üzerine müvekkilimde haklı olarak ‘Bilip bilmemen önemli değil, yaptığın terbiyesizlik gibi' mahiyette bir şey söyleyince yere bir el ateş ediyor”diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.