PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı! Açık öğretim kayıt ücreti ne kadar?
AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı! Açık öğretim kayıt ücreti ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı! Açık öğretim kayıt ücreti ne kadar?

Anadolu Üniversitesi tarafından kabul edilen kayıt takvimine göre 2019 - 2020 AÖF yeni kayıtları 17 Şubat'ta başladı, peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman?

A+A-

AÖF’de beklenen tarih geldi. 2019-2020 eğitim yılı içinde ilk kez AÖF’e kayıt yaptıracak öğrenciler için kayıt işlemlerini 17 Şubat 2020 Pazartesi günü başladı. AÖF’de kayıt yenileme işlemi yapacak olanlar ise AÖF kayıt yenileme işlemlerini 28 Şubat'a kadar gerçekleştirecek.

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit  220 lira ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 240 lira olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.
Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Kayıt İşlemleri 17 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 09.00'da başlayıp, 28 Şubat 2020 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

AÖF KAYIT YENİLEME ADIMLARI

“Öğrenci İşlemleri” menüsünden “Kayıt İşlemleri” seçilerek periyot seçim ekranından “Periyot”, eğer birden fazla birime kayıtlı ise “Birim” seçim panelinden birim seçilmesi gerekmektedir.

“Açılan Dersler”, “Seçilen Dersler”, “Başarısız Dersler” ve “Ders Programı” butonlarıyla listelenecek 4 sayfa vardır.

“Açılan Dersler” yarıyıl bazında gösterilmektedir.

“Birim Değiştir” satırında, satır üzerinde herhangi bir yere tıklanarak diğer birimler listelenecek ve seçilen birimin derslerine de bu şekilde ulaşılabilecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.