PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2325.5090.8%
  • DOLAR32.3460.19%
  • EURO34.8860.62%
  • STERLİN40.7371.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anadolu Efes, intikam peşinde
Anadolu Efes, intikam peşinde

Anadolu Efes, intikam peşinde

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde yarın Rusya'nın CSKA Moskova takımını konuk edecek Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, ilk maçta mağlup oldukları rakiplerinden rövanşı almak istediklerini belirtti.

A+A-

Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, CSKA Moskova'nın THY Avrupa Ligi'ndeki en kapasiteli ekiplerden biri olduğunu aktararak, "Sergio Rodriguez, Nando De Colo, Cory Higgins ve Will Clyburn gibi çok yönlü dış adamları, Othello Hunter ve Kyle Hines gibi atletik uzunlarının yanı sıra Nikita Kurbanov, Daniel Hackett ve Alec Peters gibi üst düzey görev adamları var. Bize çok benzer bir hücum sistemi ile oynuyorlar ve her pozisyonu akıllı ve kontrollü düzen içinde oynuyorlar. Taraftarlarımızın her zamanki müthiş desteği ile onları düzen dışına çıkartacak etkili savunma yapmamız gerekiyor. Moskova'da kaybettiğimiz maçın rövanşını Sinan Erdem Spor Salonu'nda yine hep birlikte kenetlenerek almalıyız." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes, intikam peşinde

Lacivert-beyazlı takımın Fransız oyuncusu Adrien Moerman ise ligdeki sıralamayı korumaları açısından önemli bir mücadeleye çıkacaklarına dikkati çekerek, "Zorlu bir mücadele olacak çünkü son maçlarını evlerinde kaybettiler. CSKA Moskova ile fiziksel mücadelesi yüksek bir maça hazır olmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.