PİYASALAR

  • BIST 1009075.663.05%
  • ALTIN2300.6531.09%
  • DOLAR32.3190.21%
  • EURO35.08-0.07%
  • STERLİN41.0080.43%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ali Yalçın'dan YHS personelinin sorunlarına ilişkin açıklama: Bu konuda kararlıyız
Ali Yalçın'dan YHS personelinin sorunlarına ilişkin açıklama: Bu konuda kararlıyız

Ali Yalçın'dan YHS personelinin sorunlarına ilişkin açıklama: Bu konuda kararlıyız

Ali Yalçın yaptığı konuşmada YHS personelinin sorunlarına değinerek ''‘Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın GİH Sınıfına Geçirilmesi Mücadelemizde Kararlıyız Toplu Sözleşme tekliflerimizin başat konularından olan yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi konusunda ısrarcıyız. Söylemimiz de eylemimiz de nettir.'' dedi.

A+A-

YALÇIN konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘Yardımcı Hizmetler Sınıfı’nın GİH Sınıfına Geçirilmesi Mücadelemizde Kararlıyız Toplu Sözleşme tekliflerimizin başat konularından olan yardımcı hizmetler sınıfındaki personelin genel idari hizmetler sınıfına geçirilmesi konusunda ısrarcıyız. Söylemimiz de eylemimiz de nettir.

Yardımcı Hizmetler Sınıfındaki personel ek göstergeye dahil edilsin ısrarımızda mesafe aldık ve ek göstergeye dahil edildi. GİH sınıfına aktarılsın mücadelemize kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Zaten çoğunlukla memur kadrolarında görevlendirme çalışan personel bunu hak ediyor.

Nasıl ki,sözleşmelilerin kadroya geçişi ile ilgili verdiğimiz mücadelede çok önemli oranının kadroyla buluşmasını sağladıysak, Ek gösterge düzenlemesinin 5.3 milyonu kapsamasını sağladıysak,bir çok mücadelemizde sonuç aldıysak,bu haklı talebimizde de sonuç alacağız inanıyorum.

Biz; çalışma hayatının sorunlarını çözmek,kamu personelinin haklı taleplerini kazanıma dönüştürmek, emek mücadelesinde saygınlığımızı koruyarak, ‘sorunun paydaşı değil çözümün adresi olmak’ için var gücümüzle mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

Kaynak: Sendika Bülteni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.