PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2323.2960.73%
  • DOLAR32.3430.27%
  • EURO34.8341.74%
  • STERLİN40.781.6%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ali Koç'tan Ryan Babel hamlesi!
Ali Koç'tan Ryan Babel hamlesi!

Ali Koç'tan Ryan Babel hamlesi!

Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ancak İngiltere'de istediğini bulamayan Ryan Babel ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği öne sürüldü.

A+A-

Ocak ayında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ve şu anda Premier Lig'de kötü günler geçiren Ryan Babel, sezon sonunda İngiltere'den ayrılacak. Fenerbahçe'nin sezon sonunda bonservisini eline alacak Ryan Babel için nabız yokladığı iddia edildi. 

Fulham formasıyla şu ana kadar 4 maçta görev alıp 1 asist yapan Ryan Babel'in İngiliz ekibiyle 6 aylık opsiyonlu bir anlaşma yaptığı ortaya çıkarken, Fulham'ın kümeye düşmesi veya ligde kalması halinde Hollandalı yıldızın istediği an takımdan ayrılma hakkının olduğu öğrenildi.

Süper Lig'de oynadığı futbolla göz dolduran 32 yaşındaki futbolcunun menajeri Winnie Haatrecht Fulham'la yapılan anlaşmanın çarpıcı maddelerini açıkladı. İngiliz kulübüyle 6 aylık opsiyonlu bir kontrat imzaladıklarını belirten Haatrecht 'Babel eğer kararını verirse yazın Londra'dan ayrılabilir' ifadelerini kullandı.

'Oyuncum Fulham'dan ayrıldıktan sonra istediği kulüple masaya oturabilir' sözleriyle detay veren ünlü menajerin, Beşiktaş'ın yaşadığı maddi problemler sebebiyle Fenerbahçe'ye açık kapı bırakması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan İngiliz basını, Ryan Babel'in yeniden Beşiktaş'a dönme ihtimalinin olduğunu öne sürdü.  (Akşam)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.