PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2310.5361.52%
  • DOLAR32.3370.28%
  • EURO35.091-0.03%
  • STERLİN40.8450.01%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Aktaş: PTT çalışanları üvey evlat değildir
Aktaş: PTT çalışanları üvey evlat değildir

Aktaş: PTT çalışanları üvey evlat değildir

Türkiye Kamu-Sen Ardahan İl başkanlığı PTT çalışanlarının yaşadığı bazı sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerisi için basın açıklaması yaptı.

A+A-

Yapılan basın açıklamasında bazı şehir merkezlerinde ve ilçelerde vatandaşların PTT'den hizmet alamadığı bu yoğunlukta çalışan PTT çalışanların'ında bu durumdan rahasız olduğu ve iş yükünün arttığı belirtildi.

Türkiye Kamu-Sen Ardahan İl başkanı Ercan Aktaş ''Türkiye Kamu-Sen olarak zor şartlarda çalışan PTT çalışanlarının iş yükünün azaltılması ve vatandaşların rahat hizmet alabilmeleri adına vekiller ve siyasi partilerin il başkanlarından destek istedik''dedi.

AKTAŞ Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı olarak Ardahanda yaşanan sıkıntıları yakından takip etmekteyiz. Bazı Kurumlarda Devletin makamlarında yandaş sendikanın eş başkanlığını yapan Müdürler görüyoruz. Ancak Türkiye Kamu-Sen olarak  bunlara müsaade etmeyeceğimizi bilmelerini istiyorum. Özellikle Sağlık Teşkilatında çalışan arkadaşlarımız arasında sendikal ayrımlar yapılmakta nerede iyi para alabilecek yer var ise oralara yandaş sendikanın adamları yerleştirilmekte. Döner sermayeyi yüksekten almaları sağlanmaktadır. Yani nerede güzel gelir varsa yandaşlar oralarda görevlendirilmektedir.Sağlık Müdürümüzden isteğimiz bir an önce bu işe bir el atmalı ve bu haksızlığı düzeltmelidir. Aksi taktirde Türkiye Kamu-Sen İl başkanlığı olarak gerekli yasal yollara baş vuracağımızın bilinmesini isterim

 

ERCAN AKTAŞ

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı

Kamu-Sen Ardahan İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer veridl:

 

Kaynak: Sendika Bülteni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.