PİYASALAR

  • BIST 1009056.112.83%
  • ALTIN2300.9651.1%
  • DOLAR32.3130.21%
  • EURO35.1120%
  • STERLİN41.0320.55%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. AK Parti Kızılcahamam Kampı'ndan notlar
AK Parti Kızılcahamam Kampı'ndan notlar

AK Parti Kızılcahamam Kampı'ndan notlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında teşkilat mensuplarına muhalefetin erken seçim ve seçim güvenliği tartışmalarına ilişkin çalışma yürütmeleri talimatını verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 3- 5 Haziran tarihlerinde Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dün sona erdi.

Kamp çerçevesinde ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli konular Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında karara bağlanırken, fahiş kira artışlarının önlenmesine yönelik çalışmalar da ele alındı.

Seçim güvenliği tartışmalarına ilişkin kampanya başlatılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampta muhalefetin erken seçim çağrıları ve seçim güvenliği tartışmalarına de ilişkin kampanya başlatması talimatı verdiği de öğrenildi.

Erdoğan, vekillere altılı masanın erken seçim olacak iddialarına karşı illerinizde seçimin zamanında olacağını anlatın talimatı verdiği bilgisi edinildi.

Vatandaşlara anlatılacak

Seçim güvenliği konusunda kaygı duyan vatandaşların ikna edilmesi için çalışılması gerektiğine de dikkat çeken Erdoğan, AK Parti’nin seçim güvenliği konusunda titiz davrandığının vatandaşlara aktarılmasını da istediği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.