PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ahmet Seydaoğulları’ndan “Cumhur İttifakı”na destek
Ahmet Seydaoğulları’ndan “Cumhur İttifakı”na destek

Ahmet Seydaoğulları’ndan “Cumhur İttifakı”na destek

Güneydoğu bölgesinin önemli kanaat önderlerinden olan ve Ak Parti Mardin milletvekili aday adayı olan Ahmet Seydaoğulları yaklaşan seçim öncesi bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı için destek çağrısında bulundu.

A+A-

Ülke için tarihi bir dönemeç olarak gördüğü 24 Haziran seçimleri için aday adaylığını açıkladığını hatırlatan Seydaoğulları, "gelinen noktada adaylarımız belli olmuş ve sahaya çıkmışlardır. Öncelikle memleketimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.


Bu süreçte kendisi adaymış gibi düşünerek saha çalışmalarına start verdiklerini belirten Ahmet Seydaoğulları, 'bu doğrultuda aldığımız karar gereği memuriyete dönüşü şimdilik rafa kaldırdık ve Mardin başta olmak üzere, kurucusu olduğumuz Selahaddin-i Eyyubi Vakfımızın şubelerinin bulunduğu tüm illerde bilfiil saha çalışmasına başlıyoruz' diyerek sözlerine devam etti.


Seydaoğullari sözlerini şöyle noktaladı: "Bağımsızlığımızı tahakküm altına almaya çalışan her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalardan kurtulmuş, milli ve manevi değerlerini muhafaza eden ve geliştiren bölgesinde lider, ezilenlere umut ve dünya barışının teminatı olacak Büyük Türkiye’nin inşası en önemli hedeflerimizden biridir".

selahaddin-i-eyyubi-vakfi.jpg

seydaogullari-mardin.jpg

seydaogullari-mardin-001.jpg


N.Asuman Özer / Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.