PİYASALAR

  • BIST 1009679.80%
  • ALTIN2488.0060.17%
  • DOLAR32.4430.11%
  • EURO34.437-0.23%
  • STERLİN40.307-0.48%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adriano gerçeği ortaya çıktı! İdmandan kovulmuş...
Adriano gerçeği ortaya çıktı! İdmandan kovulmuş...

Adriano gerçeği ortaya çıktı! İdmandan kovulmuş...

Son olarak teknik direktör Şenol Güneş'e Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız Adriano'nun teknik patron Şenol Güneş tarafından idmandan kovulduğu belirlendi.

A+A-

Beşiktaş'da Portekizli yıldız Quaresma kadar durumu belirsizliğini koruyan Adriano ile ilgili de bir detay ortaya çıktı.

Son olarak teknik direktör Şenol Güneş'e Beşiktaş'ta kalmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız Adriano'nun teknik patron Güneş tarafından idmandan kovulduğu belirlendi.

Güneş'in bir süre önce tutum ve davranışlarından rahatsız olan Adriano'ya tercümanı aracılığı ile "Kafası başka yerde oyuncu istemiyorum" şeklinde haber göndererek idmandan çıkarttığı ifade edildi. Yıldız futbolcunun daha sonra ailesi ve menajeriyle konuştuktan sonra teknik direktör Şenol Güneş'e gelerek, "Hocam kararımı verdim kalıyorum" dediği bunun üzerine tekrar takıma döndüğü ifade edildi.

SAMBACI KAFA KARIŞTIRDI

Beşiktaş'ta Adriano konusunda yaşanan bu gelişmeden kısa bir süre sonra teknik direktör Şenol Güneş'in transfer komitesiyle yaptığı görüşmede, Adriano'nun yine de kafası karışık olduğunu buna göre hazırlık yapılmasını isteği öğrenildi. (Sporx)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.