PİYASALAR

  • BIST 1009431.86-0.97%
  • ALTIN2495.2740.45%
  • DOLAR32.5960.13%
  • EURO34.7810.04%
  • STERLİN40.624-0.02%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adil Öksüz'ün eşi ABD'de görüntülendi
Adil Öksüz'ün eşi ABD'de görüntülendi

Adil Öksüz'ün eşi ABD'de görüntülendi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün sözde 'Hava Kuvvetleri imamı' olarak aranan firari Adil Öksüz'ün eşi Aynur Öksüz ABD'de görüntülendi. New Jersey'in Clark Caddesi'nde bulunan evin değerinin 550 bin dolar olduğu belirtiliyor. Evin birçok garajı ve büyük bir bahçesi bulunuyor. Adil Öksüz'ün Almanya'nın Berlin şehrinde bir evde kaldığı iddia edilmişti.

A+A-

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan ve serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün eşi Aynur Öksüz, ABD’de görüntülendi.

Öksüz’ün FETÖ darbe girişiminden bir ay önce eşi ve üç çocuğunu Amerika’da yaşayan örgüt mensubu kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım’ın yanına yerleştirdiği ortaya çıkmıştı.

New Jersey eyaletine bağlı Ridgefield semtinde bulunan kardeşi Yıldırım’ın evinin önünde Anadolu Ajansı ekipleri tarafından görüntülenen Aynur Öksüz, kendisine tahsis edilen Chevrolet Cruze marka arabayı kullanıyor.

Darbeci kadrolara sürekli umut pompalayıp "güzel günler göreceksiniz" yalanıyla örgütün çözülmesini engellemeye çalışan FETÖcülerin, lüks içindeki yaşantıları dikkati çekiyor. 

Aynur Öksüz'ün yaşadığı üç katlı evin bulunduğu Ridgefield semti, New Jersey eyaletinin lüks ve güvenli bölgelerinden biri olarak biliniyor.

Clark Avenue (caddesi) üzerinde, özel garajı ve bahçesi olan yaklaşık 550 bin dolar değerindeki evin önünde, Öksüz'ün kardeşi Abdulhadi Yıldırım'ın da kullandığı 3-4 ayrı lüks araç da bulunuyor.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN ALMANYA'DA KALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

AA dün de Almanya'nın Berlin kentinde Adil Öksüz'ün kaldığı iddia edilen evi görüntülemişti. Evin zilinde yazan Yaşar ismi dikkat çekerken, civarda oturanlar evde Yaşar isminde birinin yaşadığını söylemişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.