PİYASALAR

  • BIST 1009579.880.52%
  • ALTIN2488.2080.67%
  • DOLAR32.5350.29%
  • EURO34.8680.45%
  • STERLİN40.6840.3%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Adalet Bakanı Gül görevine Şehitlik Abidesi'ni ziyaret ederek başladı
Adalet Bakanı Gül görevine Şehitlik Abidesi'ni ziyaret ederek başladı

Adalet Bakanı Gül görevine Şehitlik Abidesi'ni ziyaret ederek başladı

A+A-

Son Bakanlar Kurulu değişikliğinin ardından Bekir Bozdağ'ın yerine Adalet Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.


Bakan Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, görevi Türkiye'nin fevkalade yıllardan geçerken başarıyla yürüten Bekir Bozdağ'dan devralmaktan onur duyduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a güvenleri dolayısıyla teşekkür etti.

Başbakan Yardımcılığı görevine atanan Bekir Bozdağ'a yeni görevinde başarılar dileyen Gül, Bozdağ'ın tecrübelerinden yararlanacağını söyledi.

Bakan Gül açıklamasını şöyle tamamladı: "Rabbim bizi; görevi tevdi edenlere ve aziz milletimize karşı mahcup etmesin. Adalet Bakanlığı görevimin ilk gününde Cumhurbaşkanlığı 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nde Şehitlerimizin aziz ruhlarına Fatiha okudum. O meşum gecede; hak için, adalet için, meşruiyet için, demokrasi için canlarını hiçe sayan Şehitlerimize milletçe şükran doluyuz. Daha güzel güçlü, demokratik bir Türkiye için üstlendiğim bu vazifede aynı değerler için canını veren Âziz Şehitlerimizi unutmayacağız.15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

Yenikapı Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.