PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.5151.39%
  • DOLAR32.3420.28%
  • EURO35.0710%
  • STERLİN40.9690.47%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Abdullah Gül'e şok protesto! "Yazıklar olsun bizi..."
Abdullah Gül'e şok protesto! "Yazıklar olsun bizi..."

Abdullah Gül'e şok protesto! "Yazıklar olsun bizi..."

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan’ın cenaze namazına katılan 11. Dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir vatandaş Rabia işareti yaparak protesto etti.

A+A-

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan'ın Sakarya'da düzenlenen cenaze törenine 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'de katıldı. Gül cenazede bir vatandaş tarafından protesto edildi.

CENAZE SONRASINDA BEKLENMEDİK PROTESTO


Ankara’da gördüğü tedavi sonucu hayatını kaybeden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan’ın Orhan Camii’nde düzenlenen cenaze namazına katılan 11. Dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehirden ayrılmak için aracına bindiği esnada, C.T. isimli bir kişi tarafından Rabia işareti yapılarak protesto edildi.

 

C.T Gül'e yönelik "Ne işi var onun burada. Bizi hainlere bıraktı, hainlere yem bıraktı bizi, yazıklar olsun." sözleriyle protesto etti.

GÖZALTINA ALINDI

Sakarya’da eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Cevat Ayhan’ın cenaze namazına katılan 11. Dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Rabia işareti yaparak protesto eden vatandaş gözaltına alındı.


Polis ekiplerince fark edilen C.T. geniş güvenlik önlemleri eşliğinde olay yerinden uzaklaştırıldı. Daha sonrasında polis otosuna bindirildiği esnada gazetecilerin neden protesto ettiniz sorusuna C.T., “Reisime ihanet ettiği için” cevabını verdi.

C.T. ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Karakoluna götürüldü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.