PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2325.5090.8%
  • DOLAR32.3460.19%
  • EURO34.8860.62%
  • STERLİN40.7371.03%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Abdullah Avcı açıkladı! 'Sözleşmesi uzatılsın'
Abdullah Avcı açıkladı! 'Sözleşmesi uzatılsın'

Abdullah Avcı açıkladı! 'Sözleşmesi uzatılsın'

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor'u 3-0 yendikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Anadolu 24 Erzincanspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Oyundan memnun olmadığını belirten Avcı, "Erdoğan'ın ilk defa oynaması, gol atması, Erdem'in iyi performansı... Altyapıya bir teşekkür. Sene başından itibaren 7-8 oyuncu bizimle birlikte. Skor iyi ama oyun beni çok tatmin etmedi. Futbolu kiminle, nerede, ne şekilde oynarsan oyna, bir takım gerçekleri oynaman gerekiyor. Duygularını oyuna karıştıramazsın. Parça parça doğru şeyler var. Saha kenarında o yüzden çok istedim, oyundan memnun değilim. Her kulvar Beşiktaş için önemlidir" dedi.

"UMARIM BİR SAKATLIK OLMAZ"

Yakaladıkları çıkışın sırrı sorulan deneyimli hoca, "Ekip, oyuncu grubu, yönetim, taraftar, herkes bir parçası olarak içine girdi. Maç kazandıkça oyun gelişiyor, özgüven artıyor. 34 haftada inişler ve çıkışlar var. Şu an itibariyle kaybettiklerimizin yerine koyuyoruz, bir ivme kazandık. Devre bitiyor, 4 maç. Burada maksimum ne alabiliyoruz, lehimize nasıl çeviririz... Umarım bir sakatlık olmaz. Çalışarak, herkes enerjisini yüksek tutarak, oyuna odaklanarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"UNUTAMAYACAĞIM BİR ANDI..."

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirten Abdullah Avcı, Kayserispor maçı sonrası tribünlerin kendisini çağırmasıyla ilgili soruya; "Benim için özel bir gündü. Ömür boyu unutamayacağım bir andı. İyi bir hatıra o gece benim için. Beşiktaş'ın duygusu, ruhu başka. Metin Tekin de 'senin ruhun Beşiktaş'a uygun' demişti. Umarım destek sezon sonuna kadar devam eder" yanıtını verdi.

"CANER'İN SÖZLEŞMESİ UZATILSIN"

Caner Erkin'in sözleşmesinin uzatılmasını istediğini söyleyen teknik adam, "Caner'i 16-17 yaşından beri kullanıyordum. Türk futbolunda böyle oyuncular çok çıkmıyor. Oyun aklı var. Mukavelesi bitiyor, ben devam etmesinden yanayım, bundan sonrası yönetimle onun arasındaki bir durumla netleşecektir." mesajını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.