PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2429.254-0.19%
  • DOLAR32.5520.19%
  • EURO34.8810.59%
  • STERLİN40.5440.81%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 5’nci Dönem PAEM Sınavının Tarihleri Belli Oldu mu?
5’nci Dönem PAEM Sınavının Tarihleri Belli Oldu mu?

5’nci Dönem PAEM Sınavının Tarihleri Belli Oldu mu?

Arama motorlarında büyük bir merak içinde araştırılan PAEM sınavı ile ilgili detaylar kapsamında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru, birçok kişiyi yakından ilgilendiriyor.

A+A-

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan yeni duyuru çerçevesinde, 2020-2021 eğitim öğretim yılı beşinci dönem eğitim sonu sınavı ile ilgili olarak detaylı bilgiler verildi. Yapılan duyuruda, öğrencilerin kendilerine aktarılan gün ve lokasyonda sınava katılmaları gerektiği belirtildi.

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde eğitimlerini başarıyla bitiren öğrencilerin eğitim sonu sınavları, 3 ve 5 Mart 2021 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü’nde yapılacak.

Resmi Açıklama Geldi

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsü’nde 3 ve 5 Mart 2021 tarihleri arasında sınavlara girebilecekleri belirtildi. Sınavların yapılacağı tarihin açıklanmasının ardından pa.edu.tr’den de yayımlanan detaylar, ilgililer ile paylaşıldı.

PAEM Ne Demek?

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi olarak bilinen PAEM, emniyet teşkilatının gereksinim duyduğu polis amirlerini yetiştirmek adına lisansüstü seviyede eğitim veren kurumdur. PAEM ile beraber adaylar parasız, yatılı, üniformalı, gıda ve sağlık giderlerinin devlet tarafından karşılandığı bir mesleki eğitim öğretim düzeyine başlar. Eğitim, 11 ay boyunca Ankara Polis Akademisi’nde verildikten sonra, eğitimi başarıyla tamamlamış olan adaylar Yardımcı Komiser sıfatı ile görevlerine başlar.

 

Kaynak: My Memur

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.