PİYASALAR

  • BIST 1009526.48-1.58%
  • ALTIN2472.413-0.46%
  • DOLAR32.470.18%
  • EURO34.5480.08%
  • STERLİN40.462-0.11%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 55 yaşındaki adam, apartmanın 12. katından eşinin gözleri önünde düştü!
55 yaşındaki adam, apartmanın 12. katından eşinin gözleri önünde düştü!

55 yaşındaki adam, apartmanın 12. katından eşinin gözleri önünde düştü!

55 yaşındaki Michael Courtain, Manhattan’da dairesinde evinin camını tamir etmeye çalışırken dengesini kaybedip 12. Kattan düştü. Cuma günü sabah 9:30 sularında yaşanan olay Courtain’ın eşinin gözleri önünde gerçekleşti.

A+A-

55 yaşındaki Michael Courtain, bir ekranı düzeltmeye çalışırken dengesini kaybettikten ve Yukarı Doğu Yakası apartmanının camından düştükten sonra Cuma günü öldü.

55 yaşındaki adam, cuma günü  Manhattan'daki bir apartmanın 12. katından düştükten sonra öldü. Michael Courtain, saat 9: 30'da Doğu 87th St, Üçüncü Cadde'deki bir konut bloğunun penceresinden aşağıya doğru inen kaldırıma çarptı. Mahkemenin  karısının korku içinde izlediği bildirildi. Kaynaklar, dengesini kaybettiğinde ve açık pencereden düştüğünde  pencere ekranını tamir etmeye çalıştığını söylüyor. Polis,  vücudunun yanında bir İngiliz anahtarı bulunduğunu bildirdi. Kaza sırasında Mike'ın karısı dairenin içindeydi, kaydığı sırada ondan sadece birkaç metre ötedeydi.

Courtain E. 87th Street, üçüncü cadde (resimde görülen) Cuma sabahı, Upper East Side dairesinin 12. katından düştü.

(Courtain E. 87th Street, üçüncü cadde (resimde görülen) Cuma sabahı, Upper East Side dairesinin 12. katından düştü.)

Yakındaki bir inşaat işçisi ve polis memuru, sağlık görevlileri gelene kadar adama CPR yaptı. Görgü tanıkları, Courtain'ın sağlık görevlilerinin geldiği sırada  nefes almadığını söylüyor.  Daha sonra  Metropolitan Hastanesi'ne gönderildi.

Bir inşaat işçisi ve polis memuru, ilk yardım görevlilerinin gelmesini beklerken 55 yaşındaki CPR'yi yönetti. Daha sonra öldüğü Metropolitan Hastane Merkezine (resimdeki) koştu.

(Bir inşaat işçisi ve polis memuru, ilk yardım görevlilerinin gelmesini beklerken 55 yaşındaki CPR'yi yönetti. Daha sonra öldüğü Metropolitan Hastane Merkezine (resimdeki) koştu.)

“Pencereye uzanıyordu, sanırım pencereyi falan temizliyordu ve işe geri dönmek zorunda kaldım,” görgü tanığı Humberto Vargas Daily News'e düşmeden hemen önce hatırladı . 'Onun düştüğünü görmedim. Bir ses duydum, ama oraya varıp onu yerde görene kadar onun olduğunu bilmiyordum 'dedi. Vargas'ın patronu adamın yardımına koşan işçi idi.

Başka bir görgü tanığı, gözünün köşesinden 'bir şey çıktığını' hatırlıyordu. Ne olduğunu görmeye çalışan bir saniye gibiydi. Onun gökten düştüğünü görmedim, daha yeni düştü, 'dedi 38 yaşındaki Lanita Stinnie, apartmanın yolunun karşısındaki fırın işçisi.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.