PİYASALAR

  • BIST 1009645.020%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. 19 Nisan Cuma Mesajları- En Anlamlı Cuma Mesajları
19 Nisan Cuma Mesajları- En Anlamlı Cuma Mesajları

19 Nisan Cuma Mesajları- En Anlamlı Cuma Mesajları

Milyonlarca Müslüman için en hayırlı ve en anlamlı günlerden biri olan Cuma, kendini en güzel anlatan içten ve dua dolu mesajları ile sevdiklerinize armağan etmeyi unutmayın. İşte haftanın en anlamlı cuma mesajları..

A+A-

Müslümanların bayramı olan mübarek Cuma Namazına az bir zaman kala sevdiklerinize en anlamlı ve en değerli mesajlar ile kalbini ısıtabilirsiniz. Haftalık seçmiş olduğumuz en anlamlı Cuma mesajlarında 19 Nisan mesajlarını listeledik. Sizlerin de cumasını en içten dileklerimizle kutlar, hayırlı cumalar dileriz. İşte en anlamlı 19 Nisan Cuma Mesajları;

Allah’ım Sen seni anlatan dilleri.. Seni anlatan halleri.. Ugrunda geçen günleri.. Sevginle dolup taşan aydınlık kalpleri.;ihlas eyle.. ilahi iman verdin; daim eyle.. ihlas verdin; kaim eyle.. Bu mesajı okuyan kulunu Cennetinle cemalinle müserref eyle Amin. Hayırlı cumalar.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

dfaedzva.jpg

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. ' (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

Af dilemekten çekinmeyin, Hiç bir günah ALLAH'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

“Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir.”(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar..

bsdgsf.jpg

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle…. Hayırlı Cumalar.

Ey Allahım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen’den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. Amin Hayırlı Cumalar.

Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin yarabbim.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur peygamber S.AV. şefaati üzerimize olsun . Hayırlı Cumalar.

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

sfss.jpg

Avuç içleriniz de sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı Cumalar.

Salihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız beraat kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Berat Kandiliniz Mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.